FAQ2019-02-06T11:24:11+02:00

FAQ Scanning av identitetshandling

Om personen saknar BankID2019-07-10T18:18:24+02:00

Om kortinnehavaren saknar BankID kan identifiering för att få ett nytt ID06 ske via ID-scanning. Gör så här:

Saknar personen BankID – Vi på Sistec validerar era anställda för att erhålla ett ID06-kort.

Säkerställ att samtliga personuppgifter i beställningen stämmer överens med uppgifterna i passet/ID-handling, annars så kommer uppgifterna inte att matcha och order blir ej synlig vid scanning.

Namnet måste vara rätt stavat, personnumret och nationalitet måste vara korrekt enligt ID-handling och att fotot ska uppfylla kraven.

Bekräfta beställningen. Kortinnehavaren kommer nu att få e-post med instruktioner för att få sitt pass/nationellt ID-kort scannat.

Efter godkänd validering och godkännande av order i kortinnehavarens nya ID06 konto så skickas kortet till den leveransadress du valt för beställningen.

Vi hjälper era anställda igenom hela processen!

Företagsregistrering2019-07-10T18:27:01+02:00

Nedan ser du vilka företagsformer som stöds idag för registrering till ID06 samt vem (firmatecknare) på företaget som ID06 godkänner för att signera avtalet i prioriteringsordning.

Aktiebolag – VD, Extern Verkställande direktör, Extern firmatecknare, 1 ledamot, Ordförande
Handelsbolag – Bolagsman/män
Kommanditbolag – Komplementär
Enskild firma – Näringsidkare (Bolaget måste vara registrerat hos bolagsverket.)
Ekonomisk förening – VD, Extern firmatecknare, 1 ledamot, Ordförande

För att kunna signera avtalet så måste man vara en fysisk person. Har företaget ett annat företag som firmatecknare kan man inte ansluta företaget elektroniskt utan då krävs en manuell hantering.

Vi registrerar ert företag, kontakta oss eller boka en tid på något av våra kontor!

Företagsbesök2019-07-10T18:45:25+02:00

Minimera driftavbrott!

Vi har stor kunskap i vilka ID-handlingar som finns stöd för och vilka som implementeras kontinuerligt från ID06, vi guidar era anställda igenom processen och kan hjälpa era administratörer att korrigera felaktigheter för att kunna slutföra ordern till kortproduktion. 

Inför besöket kontaktas ni av oss för att förbereda besöket. Detta för att minimera ert driftavbrott på plats samt att vi tillsammans underlättar för era anställda att ha med sig rätt ID-handling, email tillgång och fungerande mobiltelefon.

Vi utgår från våra 4 kontor och har täckning i stort antal orter, tillsammans med oss kommer ni fram till vilken dag och tid som passar er bäst!