INFORMATION ID06 SCANNING
FÖRETAGSBESÖK ID06-SCANNINGAR
FÖRETAGSREGISTRERING ID06
TIDSBOKNING ID06 SCANNINGAR

Företagsbesök

Sistec kan erbjuda ID-scanningar i Norrland, Mälardalen, Skåne och Stor-Göteborg!

Sistec erbjuder skanning av pass eller nationellt ID som identifieringsmetod för kortinnehavare som inte har svenskt BankID på era arbetsplatser i Norrland, Mälardalen, Skåne och Stor-Göteborg.

Kvalificerad och utbildad personal för att lösa era problem direkt ute på Ert företag eller arbetsplats för att minimera driftavbrott i era produktioner.

Vi har stor kunskap i vilka ID-handlingar som finns stöd för och vilka som implementeras kontinuerligt från ID06, vi guidar era anställda igenom processen och kan hjälpa era administratörer att korrigera felaktigheter för att kunna slutföra ordern till kortproduktion. 

ARBETSPLATSBESÖK

4995 KR / Arbetsplatsbesök
  • SCANNINGAR AV ERA ANSTÄLLDA PÅ PLATS!
  • MINIMERA DRIFTAVBROTT!
  • HJÄLP MED KORREIGERINGAR I LAGDA ORDRAR
  • HJÄLPER ERA ANSTÄLLDA IGENOM ALLA STEGEN!

Norra Sverige

Vår mobila enhet kommer att kunna besöka Ert företag från Kiruna till Sundsvall, kontakta oss redan idag och se hur vi kan hjälpa just ert företag!

BOKA FÖRETAGSBESÖK I NORRLAND >>

Mälardalen

Vår mobila enhet kommer att kunna besöka Ert företag i mälardalen, kontakta oss redan idag och se hur vi kan hjälpa just ert företag!

BOKA FÖRETAGSBESÖK I MÄLARDALEN >>

Stor-Göteborg

Vår mobila enhet kommer att kunna besöka Ert företag i områdena runt Göteborg, kontakta oss redan idag och se hur vi kan hjälpa just ert företag!

BOKA FÖRETAGSBESÖK I STOR-GÖTEBORG >>

Skåne

Vår mobila enhet kommer att kunna besöka Ert företag i Skåne runt Malmöområdet, kontakta oss redan idag och se hur vi kan hjälpa just ert företag!

BOKA FÖRETAGSBESÖK I SKÅNE >>

Glöm inte att beställa nya ID06-korten för era anställda!

Ha koll på de viktiga datumen så att era anställda inte står utanför grindarna och inte kommer in på sina arbetsplatser.