Företagsbesök / arbetsplatsbesök

Arbetsplatsbesök skanning

Minimera driftavbrott! Vi genomför all administration av ID06 direkt på er arbetsplats. Företagsregistrering av UE, ID-scanningar för ID06-kort, orderläggning, fotografering och mycket mer.

Kvalificerad och utbildad personal för att lösa era problem direkt ute på Ert företag eller arbetsplats för att minimera driftavbrott i era produktioner.

Vi har stor kunskap i vilka ID-handlingar som finns stöd för och vilka som implementeras kontinuerligt från ID06, vi guidar era anställda igenom processen och kan hjälpa era administratörer att korrigera felaktigheter för att kunna slutföra ordern till kortproduktion. 

Ute på plats kan vi ta hand om hela processen. Scannar er personal, fotograferar, lägger order och guidar era anställda igenom hela processen. Ni kan dela upp arbetslaget och undvika att arbetet står stilla. 

Priset är en fast kostnad för Sistec personal kommer till er och ni behöver inte skicka era anställda och avbryta arbetet på plats. Utöver det fasta priset tillkommer kostnad för skanningar, kostnader om ni vill att vi tar hand om hela hela orderläggningen samt eventuella merkostnader utanför geografisk områden.

ARBETSPLATSBESÖK

4995 / SEK / Arbetsplatsbesök start
  • Mobila team i hela Sverige

Kontakta oss redan idag, fyll i intresseanmälan för ett företagsbesök